This content has been archived. It may no longer be relevant

Ken jij of ben jij iemand die met GBV*, woonachtig in Flevoland, op zoek is naar een afwisselende administratieve baan als ZZP’er (16 uur in de week), dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zijn op zoek naar iemand die

  • affiniteit heeft met de agrarische sector
  • zeer accuraat is en gevoel voor prioriteiten heeft
  • goed kan organiseren en
  • ons wil ondersteunen bij het (digitaal) opstellen van contracten. En in geval van agrarisch natuur- en landschapsbeheer kan zorgdragen voor de juiste intekening van de percelen in de Gecombineerde Opgave.

 

Gezien de groei van onze organisatie komen hier ook ondersteunende taken (o.a. bijeenkomsten organiseren, nieuwsbrieven maken, website bijhouden, HR-taken) voor de coördinator en de projectleiders bij.

 

Het is een zelfstandige functie (als ZZP’er) die je hoofdzakelijk vanuit je eigen huis kan vervullen en waarbij je je eigen werktijden kunt indelen.

 

Wij zijn een jonge dynamische coöperatie die zich bezighoudt met het ondersteunen van het verduurzamen van het agrarisch bedrijf. Wij zijn opgericht als uitvoeringsorganisatie (contracteren, monitoren en uitbetalen) van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer. Daarnaast zijn wij ook uitvoeringsorganisatie van projecten zoals: ‘Zicht op de Bodemstructuur’ en ‘Akkerbelt’ voor het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Binnen de coöperatie hebben wij een werkorganisatie met 10 medewerkers, die allen op ZZP-basis werken.

 

Voor informatie kun je contact opnemen met onze coördinator Wim Stegeman coordinator@flevolandsagrarischcollectief.nl / 06-53407743 of kijken naar de volledige profielschets op onze website www.flevolandsagrarischcollectief.nl/vacature

De vacature sluit op 14 juni 2020.

*Gezond Boeren Verstand