Zet jij je graag in voor een toekomstbestendige landbouw in Flevoland waarin natuur en landbouw elkaar versterken? Ben je oplossingsgericht en sta je graag met de voeten in de klei? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wat ga je doen

Je gaat in gesprek met de boer over het toekomstbestendiger maken van zijn bedrijf. Je informeert boeren over onze projecten en het ANLb en helpt ze bij het maken van bedrijfsplannen. Je zorgt ervoor dat gemaakte afspraken goed worden vastgelegd. Je ondersteunt projectleiders bij de ontwikkeling, realisatie en verantwoording van projecten op natuurinclusieve landbouw.

Wie ben jij

Jij hebt kennis van boeren, agrarisch natuurbeheer, biodiversiteit, bodem en water. Je bent graag op pad en met onze boeren in gesprek. Net als onze boeren ben jij proactief. Je neemt initiatief, bent communicatief sterk, digitaal vaardig, nauwkeurig, werkt zelfstandig, maar ook graag samen.

Wie zijn wij

BoerenNatuur Flevoland is een coöperatie van en voor boeren. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb). Daarnaast zijn we aanjager, kennispartner en uitvoerder van projecten voor natuurinclusieve landbouw in Flevoland.  We zetten ons in voor een vorm van landbouw die financieel rendabel is en in balans met de natuur. BoerenNatuur Flevoland verbindt en adviseert overheden, boeren en andere relevante partijen die mee willen doen.

Wat wij bieden
Werken bij BoerenNatuur Flevoland betekent dat je terechtkomt in een gemotiveerd en enthousiast team. Samen leveren we een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van een toekomstbestendige landbouw in Flevoland. We bieden je een uitdagende parttime baan onder de CAO Bos & Natuur en een gezellige werkplek op ons kantoor in Dronten.

Gelijk reageren of heb je nog vragen?
Ben jij onze nieuwe collega? Je mag je CV en motivatie sturen naar info@boerennatuurflevoland.nl met als onderwerp ‘vacature’. We horen graag van je!

Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Dan kun je contact opnemen met Jitske de Hoop (06-49063049) of je vraag mailen naar info@boerennatuurflevoland.nl.