This content has been archived. It may no longer be relevant

Het FAC wil verder professionaliseren en zoekt een energieke en verbindende Manager (directeur).

In de functie als manager ben je samen met het bestuur verantwoordelijk voor de totstandkoming van visie, (jaar)plannen en begrotingen voor de organisatie en zal je leidinggeven aan de 11 medewerkers van de werkorganisatie. Je bent de schakel tussen het bestuur en de werkorganisatie en onderhoud contacten met externe partijen.
Je hebt inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke strategische samenhangen in een bredere context dan het eigen aandachtsgebied en de eigen organisatie en je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van leidinggeven. Daarnaast heb je affiniteit met het agrarisch natuur- en landschapsbeheer en de natuur inclusieve landbouw.

Het FAC bied je een uitdagende en veelzijdige functie bij een jong dynamische coöperatie voor 32 uur. Afhankelijk van relevante werkervaring is het salaris max. € 6401,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (=40 uur) excl. 8% vakantietoeslag.

Denk je dat deze functie goed bij jou past? Kijk dan voor meer informatie op: www.flevolandsagrarischcollectief.nl/vacature en solliciteer voor 24 januari 2022!