Vertrek directeur BoerenNatuur Flevoland

Dit najaar zal Menko Oosterhuis afscheid nemen van BoerenNatuur Flevoland. Menko trad vorig jaar in dienst als directeur van BoerenNatuur Flevoland (voorheen Flevolands Agrarisch Collectief). Onder zijn leiding zijn er belangrijke stappen gezet in de richting van onze doelstellingen, waaronder onze recente naamswijziging.

Het besluit om afscheid te nemen na één jaar dienstverband is een weloverwogen keuze die in goed overleg heeft plaatsgevonden. Wij zijn Menko dankbaar voor zijn inzet en gedrevenheid en wensen hem het allerbeste voor de toekomst!

Het wervingsproces voor een nieuwe directeur zal binnenkort van start gaan. We zijn vastbesloten om een geschikte kandidaat te vinden die onze missie en visie deelt en de voortdurende groei en ontwikkeling van BoerenNatuur Flevoland kan voortzetten.

Om een soepele overgang te bewerkstelligen en ervoor te zorgen dat de continuïteit van de organisatie gewaarborgd blijft zal onze strategisch adviseur, Wim Stegeman, de taken van directeur tijdelijk op zich nemen. Hij zal ervoor zorgdragen dat de kennis over de organisatie, de structuur en de lopende projecten worden overgedragen aan de toekomstige directeur.

Gedurende deze overgangsperiode zullen we ervoor zorgen dat de dagelijkse activiteiten ongestoord doorgaan. Uiteraard blijven wij, BoerenNatuur Flevoland, ons inzetten als toonaangevende aanjager en invloedrijke kennispartner van de toekomstbestendige landbouw in Flevoland.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Peter Bentum (voorzitter) 06-12580399