Wil jij je inzetten voor een toekomstbestendige landbouw in Flevoland?

We hebben een leuke parttime functie beschikbaar voor een administratief ondersteunend medewerker!

BoerenNatuur Flevoland is een coöperatie van en voor boeren. Wij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb). Daarnaast zijn we aanjager, kennispartner en uitvoerder van projecten voor een natuurinclusieve landbouw in Flevoland.  We zetten ons in voor een vorm van landbouw die financieel rendabel is en in balans met de natuur. BoerenNatuur Flevoland verbindt en adviseert overheden, boeren en andere relevante partijen die mee willen doen.

Functieprofiel:

Om ons team bij BoerenNatuur Flevoland te ondersteunen en versterken zijn wij op zoek naar een administratief ondersteunend medewerker, voor ongeveer 12 uur per week. Vind jij het leuk om externe contacten te onderhouden, samen te werken met enthousiaste collega’s, hen te ondersteunen met de administratie en te helpen met het intekenen en registreren van het ANLb? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?
Je draagt zorg voor een goede administratie van onze organisatie. Je handelt inkomend en uitgaande correspondentie af en je ondersteunt je collega’s met de administratie van diverse projecten. Je plant zowel interne als externe vergaderingen en bijeenkomsten. Je werkt vooral vanuit ons kantoor in Dronten.

Wie ben jij? 

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent goed bekend met administratieve werkzaamheden van een organisatie.
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
  • Je hebt affiniteit met natuur en landbouw.
  • Je staat mensen netjes te woord en bewaakt dat gemaakte afspraken nagekomen worden.
  • Je organiseert en notuleert vergaderingen en bijeenkomsten.
  • Je werkt graag mee aan het organiseren van activiteiten en evenementen.
  • Je bent beschikbaar voor ongeveer 12 uur per week.

Wat wij bieden
Werken bij BoerenNatuur Flevoland betekent dat je terechtkomt in een gemotiveerd en enthousiast team. Samen leveren we een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van een toekomstbestendige landbouw in Flevoland. We bieden je een uitdagende baan onder de CAO Bos & Natuur en een gezellige werkplek op ons kantoor in Dronten.

Gelijk reageren of heb je nog vragen?
Ben jij onze nieuwe collega? Je mag je CV en motivatie sturen naar info@boerennatuurflevoland.nl met als onderwerp ‘vacature’. We horen graag van je!