Help jij ons de landbouw in Flevoland nóg toekomstbestendiger te maken?

 

We hebben twee leuke functies beschikbaar

    • projectleider (ANLb) met nuchter boerenverstand

    • bedrijfsadviseur/veldmedewerker

Het Flevolands Agrarisch Collectief (FAC), een onafhankelijke boeren-coöperatie, verzorgt sinds 2015 de uitvoering (contracteren, monitoren en uitbetalen) van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) in Flevoland. Daarnaast initieert FAC zelfstandig projecten op het gebied van bodem, water, klimaat, stikstof en biodiversiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat landbouw en natuur nauw met elkaar verbonden zijn. Als toonaangevende aanjager en gezaghebbende kennispartner, zet FAC in op het financieel rendement voor boeren die meedoen aan de toekomstbestendige landbouw in Flevoland.

Van de boer, vóór de boer

Wij spreken de taal van de boer, zijn resultaatgericht én adviseren vanuit onze gezamenlijke kennis en ervaring. De coöperatie heeft ruim 200 leden, een bestuur en ledenraad. De werkorganisatie telt ongeveer 10 toegewijde medewerkers (fulltime en parttime) die hun kennis en expertise inbrengen. Het FAC streeft naar een verdere professionalisering van haar organisatie en zoekt  nieuwe medewerkers. Kenmerkend aan de werkzaamheden?

  • In gesprek met de boer ‘aan de keukentafel’ over het toekomstbestendiger maken van zijn bedrijf
  • Het verwerven, ontwikkelen en realiseren van projecten op het gebied van agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLb) en aanverwante gebieden (zowel inhoudelijk als financieel)
  • Het opstellen van jaarlijkse gebiedsaanvragen op het gebied van agrarisch natuurbeheer en voor het afsluiten van beheercontracten
  • Het ontwikkelen, realiseren van uitvoeringsgerichte projecten

Waarom jij onze kandidaat bent?

Jij hebt kennis van boeren, agrarisch natuurbeheer, biodiversiteit, bodem en water. Voor de functie van projectleider zoeken we minimaal een HBO-werkniveau en ervaring met het leiden van projecten.

Als bedrijfsadviseur ben je graag op pad en met onze boeren in gesprek. Net als onze boeren ben jij proactief. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, bent communicatief sterk, klantgericht, analytisch, nauwkeurig en werkt graag samen.

Je begrijpt organisatorische en functionele verhoudingen en hebt een sterke affiniteit met Flevoland.

Formele zaken

Je kiest voor een werkweek van tenminste 32 uur in een platte organisatie. Je hebt 4 vakantie weken, maakt gebruik van een pensioenregeling en krijgt een vergoeding voor reiskosten en het gebruik van mobiele telefoon en laptop.

Zie jij de uitdaging?

Bezoek dan onze themadag ‘Flevoland Bloeit’ op 22 juni (locatie: Harry’s Farm, Elandweg Swifterbant). Kom sfeer proeven en geef je interesse aan. Je mag ook een brief sturen naar info@facflevoland.nl. Wil je meer informatie over FAC en de functies? Onze directeur Menko Oosterhuis praat je graag bij (M: 06 25 108 655).